Linda Voortman en Marianne Thieme Beste Webpolitici van 2012

Emile Roemer, Diederik Samsom en de VVD-website vallen ook in de prijzen 

De winnaars van de Beste Webpoliticus 2012...
Lees meer ...
10-09-2012

Kliktip van de dag

KLIKTIP VAN DE DAG

Fokke en Sukke gaan cold turkey.


Social Media

Uw redactie test de nieuwe VVD app uit...Contact met de redactie

Weblog

Rondje Nederland: de prijsuitreiking van de Beste Webpoliticus


Afgelopen maandag 10 september maakten wij de uitslag van onze verkiezing tot Beste Webpoliticus bekend. We toerden diezelfde dag het hele land door om de prijzen uit te reiken aan de gelukkige winnaars.

Beste Webpoliticus - juryprijs: Linda Voortman

Linda Voortman mocht de prijs in het campagnecentrum van GroenLinks in Utrecht ontvangen. De overhandiging vond live plaats tijdens de webcamstream van 4 Dagen Wakker. Daardoor ging het nieuws als een lopend vuurtje door de social media: de felicitaties en retweets vlogen je om de oren. In haar speech zei ze enorm vereerd te zijn. Ze voegde eraan toe dat je als politicus niet alleen moet zenden, maar ook moet luisteren naar de mensen. Wijze woorden van de winnares. Nogmaals gefeliciteerd!

 

Beste Webpoliticus - publieksprijs: Marianne Thieme

Marianne Thieme (PvdD) kon helaas niet in persoon haar felbegeerde prijs in ontvangst nemen. Haar enthousiaste team wilde de prijs graag namens haar ophalen. Op het Plein in Den Haag, met de ingang van de Tweede Kamer op de achtergrond, droegen we de award, het juryrapport met motivaties van stemmers, en natuurlijk een bosje bloemen over. Marianne heeft via Twitter laten weten dat ze er heel blij mee is: "Jullie hebben me aan meest eervolle titel geholpen die er te winnen was in de race voor de beste webpoliticus: de publieksprijs! Dank je wel.&q...

Lees verder op het weblog...

Poll

Welk digitale medium gebruikt u het meest om de verkiezingsstrijd bij te houden?
Twitter
Facebook
YouTube
Hyves
weblogs
persoonlijke sites van politici
landelijke partijsites
nieuwssite
anders

 
 Bekijk de resultaten.