Help! Ik ben getipt!

Staat u op onze lijst van genomineerde kandidaten voor de verkiezingen van Beste Webpoliticus? Dan vindt u op deze pagina alle informatie om u verder te helpen met uw campagne!

Houd uw website, facebook en/of twitteraccount bij!

Als u genomineerd bent, dan kunt u er zeker van zijn dat we uw verrichtingen op het internet volgen. Als u kans wilt maken op een prijs zult u uw activiteiten op peil moeten houden! Voor een website is het allereerst natuurlijk belangrijk dat niet alleen de vormgeving, maar ook de content van uw site goed op orde is. Bovendien moet uw site duidelijk en overzichtelijk zijn. Voor interessante tips en trucs: neem een kijkje op www.hvds.nl. Of volg de training Schrijven voor internet en intranet. Schrijft u een blog, zorg dan dat u de kiezers up-to-date houdt, maak geen spel- of taalfouten hou het kort en weet te boeien! Voor Twitteraars en Facebookers geldt: zorg dat u actief bent, maar wees vooral ook interessant om te volgen.

Houd deze website in de gaten!

Regelmatig houden wij de kiezers en de pers op de hoogte van tussentijdse peilingen. Gaat het goed met u in deze verkiezingen, dan weten de media dat straks ook! Maar gaat het niet zo goed als webpoliticus, dan nemen wij geen blad voor de mond. Houd deze site dus in de gaten!

Roep kiezers op te stemmen!

Op uw eigen website kunt u de bezoekers oproepen om op u te stemmen in de verkiezingen voor Beste Webpoliticus. Gebruik daarvoor een simpele oproep in uw actuele weblog of onze banner:

Banner

 
 

Wilt u deze banner op uw site? Gebruik daarvoor dan de volgende html-code: 

<src="http://www.bestewebpoliticus.nl/cgi-bin/artikel.cgi?ID=2040">
 


|

Poll

Welk digitale medium gebruikt u het meest om de verkiezingsstrijd bij te houden?
Twitter
Facebook
YouTube
Hyves
weblogs
persoonlijke sites van politici
landelijke partijsites
nieuwssite
anders

 
 Bekijk de resultaten.